Välkommen till Nionde sfären!

Fantasy-bild med svävande, uppslagen bok där en vacker flod rinner från sidorna ner mot Jorden långt nedanför.
Om vi söker svar på något eller söker Gud eller söker kärlek, så finner vi det alltid om vi är uppriktiga i vårt sökande.

Förhoppningsvis finner du något av det du söker i ditt liv här, och annars blir jag glad om du hittar några frågor att ställa som du inte haft tidigare.

Den här hemsidan ersätter de två jag drivit tidigare (erkkonen.one & divinetruth-svenska.se).

Du får enklast kontakt med mig på annelierkkonen@pm.me!


Funderar du på att donera en peng? 

Använd Swish-numret 0767 932 892 eller Swedbanköverföring till 82990-603 832 0963, och för utlandsbaserade donationer eller kortbetalning kan du testa Wise.com (tidigare TransferWise) och använda min e-postadress för att hitta mig där. 

När ett land styrs av etiska principer istället för politiska partier

Precis som vi som individer skapar de bästa svallvågorna ut mot omgivningens stränder genom att följa våra etiska principer, istället för att låta omgivningens oberäkneliga svallvågor slå mot oss och bestämma vår riktning därigenom, så gäller detsamma för ett samhälle. Om till exempel landet Sverige skulle styras av etiska principer istället för politiska partier, så… Fortsätt läsa När ett land styrs av etiska principer istället för politiska partier

Padgett Messages på svenska – True Gospel Revealed Anew by Jesus (Del 5)

Jesus styrker att Sankt Paulus skrev om återuppståndelsen. 16 januari, 1916 Jag är här, Jesus. Jag är glad att Paulus kunde skriva till dig med sådan framgång om de två ämnen som jag vet kommer intressera dig och det som Paulus skrev om är väldigt viktigt för människornas föreställningar, för i frågan om återuppståndelsen grundas… Fortsätt läsa Padgett Messages på svenska – True Gospel Revealed Anew by Jesus (Del 5)

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

.

Följ mig

Få nytt innehåll levererat direkt till din inkorg.

.