Om Anneli & Nionde sfären

Välkommen hit! Jag heter Anneli Erkkonen, och drev tidigare hemsidorna Erkkonen.one/Anneli skriver och Divine Truth på svenska (divinetruth-svenska.se) som nu har förenklats till den här samlingshemsidan istället.

Utöver Divine Truth har jag många olika intressen. Däribland en önskan om att köpa och återställa en större bit mark till det skick Gud en gång skapade den i, fast med kärleksfulla och kreativa inslag av min egen personlighet. Lite mindre projekt är bland annat att lära mig finska, libanesisk arabiska och ett gäng instrument till så mycket glädje det bara går, och att utforska alla naturliga, tekniska lösningar som finns för ett riktigt klokt och givande vardagsliv. Sedan har jag gått och blivit etisk vegan på köpet sedan min själsliga utveckling genom Divine Truth började, och har varit det i kanske 5-6 år nu. Jag virkar och stickar gärna färgglada saker, och har sent omsider börjat förstå att jag har ett gäng rätt så autistiska drag som följt mig genom livet – det har visat sig vara både en jäkla utmaning och en väldig gåva att ha fått dessa aspiga (som i Aspergers, den tidigare benämningen på en form av högfungerande autism) sidor med sig från barnsben – särskilt nu när jag förstått att de är där!

Men den mest spännande passionen jag har, är att vara en aktiv del i att allt det här verkligt livsförändrande materialet blir tillgängligt för alla på Jorden, vad vi alla sedan än väljer att göra med det för vår egen del.

Att jag översätter och fördjupar mig i materialet från Divine Truth beror på att jag känner väldigt starkt för hela kärnbudskapet – lär känna och ha en personlig relation med Gud, läk dina känslomässiga skador genom att känna dig igenom dem ända till botten (de sitter i själen, vilket är den verkliga du), och lär känna och börja lev efter vad som är sanning och kärlek enligt Guds definition här i världen.

Jag har känt till Divine Truth genom Jesus och Maria sedan november 2014, och får bara mer och mer respekt för det enorma arbete de lagt ner på att dels utvecklas i kärlek och sanning själva, men ovanpå det också på att sprida allt de känner till och lär sig om Guds sanning till andra som vill veta. De uppmuntrar alla att själva ta reda på de här sakerna genom en personlig relation med Gud, och är överhuvudtaget de mest ödmjuka och kärleksfulla människor jag någonsin känt till (ordet ödmjuk har fått en ny innebörd för mig sedan jag förstod vad deras definition är – att med passion och längtan vilja känna alla känslorna i ens själ, vare sig det är jobbiga eller sköna känslor/föreställningar man har – för att de är sanningen om vårt tillstånd just nu).

Det finns så enormt mycket att gå igenom, både av allt material de redan producerat och delar med sig av utan kostnader för de som lyssnar och läser det, och av allt själsligt arbete som i princip alla som vill har att göra, för att nå den rena nivå av kärlek och sanning inom sig som Jesus uppnådde under sin första tid på jorden för ett par tusen år sedan, vilket ledde till att han är den mest välkända och omtalade personen i världen, och att vi på många platser till och med benämner vår tid i antalet år sedan han först levde här. Hans budskap både då och nu är att vi alla kan göra detsamma.

För mig personligen finns det inga tvivel om att A.J. och Mary som de också heter i nutid, verkligen är Jesus från Nasaret och Maria Magdalena, men jag har inget behov av att övertyga eller övertala någon annan att tro att det är så. Det får förstås var och en själv undersöka och fundera över. Detsamma gäller precis allt som står på den här hemsidan – var och en får se på det eller låta bli, prova på det eller inte, precis som man själv vill. Och precis detsamma säger Jesus och Maria – de har inget behov av att övertyga någon om att de säger sanningen, utan uppmuntrar tvärtom alla som är intresserade att själva bilda sig en uppfattning om både deras identitet och allt material de delar med sig av. De har mycket humor och är mycket öppna med hur deras egen inre utveckling går framåt och vilka ärvda skador de själva har/har haft att känna sig igenom efter sin återkomst till en fysisk kropp.

Min önskan med att representera bland annat deras material på svenska på den här hemsidan är att erbjuda den som är nyfiken en orientering i vad Divine Truth-läran handlar om, eftersom det i nuläget egentligen bara finns material på engelska att använda för att sätta sig in i alla ämnen de tar upp. De har publicerat alla sina seminarier, föreläsningsserier, kanaliseringar, intervjuer, ämnesdiskussioner och mycket annat på sin egen hemsida: www.divinetruth.com.

Jag hoppas att du finner mycket inspiration att undersöka livet ur ett nytt perspektiv, tack vare allt det Jesus och Maria delar med sig av i ett så generöst omfång och som jag här har som utgångspunkt för det mesta jag skriver. Om du vill få tillgång till de översättningar jag gjort och gör framöver så kan du skicka ett mejl till mig och önska en ”Prenumeration på översättningarna”, så skickar jag via e-post ut varje ny text jag översätter från deras digra bibliotek till dig. Du hittar mer information om den möjligheten om du klickar på menyrubriken ”Översättningarna” här ovanför.

Vill du ha kontakt med mig finns jag på e-postadressen: annelierkkonen@pm.me.

Fotnot: Om du känner att du skulle vilja tacka ekonomiskt för arbetet med översättningen och andra texter som du finner här på hemsidorna så är du välkommen att donera via Swish: 0767 932 892, eller Swedbankkonto: 82990-603 832 0963. Alla gåvor tas emot med stor uppskattning och varm glädje!