Nu är kurserna och utbildningarna lanserade – hurra! (29 mars 2022)

Efter en intensiv tid av massor av arbete och ett komplext pussel av allt som ska ingå och hur allt ska läggas upp, så är kurserna och utbildningarna klara att anmäla sig till för den som vill!

Förhoppningen är att det här blir ett till inspirerande och användbart sätt att upptäcka och utforska Gud, lagarna, själen, andevärlden och vår egen utveckling i kärlek och ödmjukhet, bland så mycket annat som är en stor del av det vi kallar för Divine Truth-läran.

Nu i början är alla kurserna och utbildningarna i PDF-format, men med tiden så är avsikten att erbjuda papperskompendier också för de som vill ha det.

Så snart man anmält sig till en eller flera kurser så får man inom kort ett introduktionsblad till respektive kurs, plus det första kompendiet. Varje delkompendium innehåller kanske i snitt ett dussin A4-sidor, och de längre utbildningarna har även en del som fokuserar på egna reflektioner och analyser av ens egen vardag och tillvaro.

Det här är så kul!! Det finns så många livsområden att gå igenom och förhålla sig till utifrån hur Guds kärlek är, och jag slutar aldrig förundras över allt jag upptäcker och lär mig på den här vägen!

Det här blir inte ett av mina längre inlägg, för jag är så full av allt innehåll som redan skrivits till kurserna att jag förmodligen behöver sätta mig i solskenet och virka på min vårmössa lite istället några timmar, och bara fira och kontemplera lite över hela den här nya delen av mitt liv – att få lov att vara en kurslärare och presentera en lära som är lika omfattande som livet efter min bästa förmåga!

Vi hörs och ses snart igen! :o)

❤ ❤ ❤ ❤