Kurser

Om du vill fördjupa dig i de kärleksfulla och sanningssökande principer jag utgår från i mitt liv, och som grundar sig på det som lärs ut i Divine Truth-läran, så är du välkommen att skicka ett mejl till mig (annelierkkonen@pm.me) där du anger vilken av kurserna här nedanför du vill gå, så kommer det därefter en PDF-fil i veckan så länge kursen varar.

Det finns varken förpliktelser eller betyg i de här kurserna, utan du kan betrakta dem som en rad fördjupningstexter med uppmuntran till självreflektioner, och det är valfritt att avbryta utskicken när man vill, eller ta en paus om det vore skönt med eller behövs lite annat fokus i några veckor.

Jag erbjuder kurserna som privatperson, och vill du donera något som tack så uppskattar jag det förstås, men annars är alla kurserna helt kostnadsfria och jag bjuder även på återkoppling via e-post på de frågor eller de självreflektioner som uppkommer under kursens gång. Även jag kan få förhinder för att slutföra en kurs som någon/några påbörjat, och ber helt enkelt om samma frihet tillbaka att pausa eller avbryta kurserna om så skulle ske i framtiden.

4-dagarskurs

En enkel introduktion till vad Divine Truth-läran baseras på, där du får en god överblick över grunderna i läran, grundarna av läran och de viktigaste principerna att utgå från när man vill tillämpa den.

4-veckorskurs

En fördjupning av 4-dagarskursen där du även får möjlighet att se på praktiska tillämpningar i ditt eget liv, utmaningar vi ofta stöter på och mer detaljerade beskrivningar av till exempel emotionella skador och hur en själ utvecklas i kärlek.

4-månaderskurs

En grundligare fördjupning där du möter nämare förklaringar på områden som Guds natur, våra två själsmedvetanden (själspartners/soulmates), andevärlden, andekroppen, sfärerna, inkarnation och reinkarnation (verklig reinkarnation), önskelagen, attraktionslagen, kompensationslagen, ånger och förlåtelse och mycket annat som berör oss varje dag och natt i våra liv.

4-årsutbildning

Här får du allt tänkbart som rör ett liv där vi går igenom mängder av områden på djupet: relationen med Gud, din utveckling i ödmjukhet inför Guds sanningar och kärlek, hur människor i andekropp influerar människor i fysisk kropp, hur du kan utvärdera ditt nuvarande själstillstånd och se vilka skador du bär på, vilka utmaningar ens egna relationer ofta bjuder på både före och under tiden vi börjar läka vår själ, mängder av analyser av din fysiska omgivning och vad attraktionslagen för med sig till dig, beskrivningar av Jorden i 2:a sfären och mycket annat.