Bokhandeln

Klicka här för att komma till den nya, svenska bokhandeln – Nionde sfärens bokhandel

Alla engelska a titlar kan också köpas som vanliga fysiska, inbundna böcker från den engelska plattformen Lulu.com, (klicka på respektive boktitel här nedanför för att komma direkt till rätt sida) och alla texter ligger också ute i e-format kostnadsfritt antingen här på hemsidan, för direkt läsning eller nedladdning, eller för leverans genom en enkel beställning via e-post, då du skickar ett mejl med ditt önskemål till annelierkkonen@pm.me (t.ex. för att kostnadsfritt beställa Divine Truth-översättningarna).

Trevlig läsning!

PS – om du undrar vem som tagit de vackra fotona till bokomslagen, så kan jag glädja dig med att det går att se ännu fler alster (även akvareller och pyrografi!) av samma konstnär på hemsidan Helena Tuulasdotters Konst!

Livet i Elysion – The Life Elysian, av Robert James Lees

Här berättar Aphraar vidare om många olika upplevelser och lärdomar från sin första tid i andevärlden. (Länkar kommer strax!)

Padgett Messages på svenska, del 2, av James Padgett

Fortsättningen på första delen i serien med översättningar av de valda Padgett Messages som samlats i volymen ”True Gospel Anew by Jesus”. (Länkar kommer strax!)

Mitt år med Gud, dagbok,
365 + 12 sidor, årsoberoende

Om du vill påminna dig själv om Gud, själen, kärleken, ödmjukhet och mycket annat som är en del av vår utveckling, så kan du här skriva ner dina tankar varje dag, och även läsa små fraser på varje sida som berör dessa teman. Boken är ungefär i A5-storlek, med färgtryck på insidan och hård pärm.
Klicka här om du vill öppna och ladda ner en kostnadsfri digital version.

En 4 dagar lång introduktionskurs om Divine Truth-läran

Allt material från den tidigare 4-dagarskursen i en spiralbunden pappersbok, med en enkel introduktion till vad Divine Truth-läran handlar om. En del av detta material ingår också i de tre övriga kurserna (4 veckor, 4 månader, 4 år). Finns också i kostnadsfri digital version om du klickar här.

Genom dimmorna – Through the Mists, av Robert James Lees

Klassikertrilogin som börjar med Through the Mists finns nu i svensk översättning. Du hittar den här på hemsidan som PDF-fil, som blogginlägg och kan även köpa den som fysisk pappersbok via Lulu.com.

Porten till Himlen – The Gate of Heaven, av Robert James Lees

Den tredje och sista boken om Aphraars upptäcker i andevärlden, nedtecknat med hjälp av mediale Robert J. Lees vid förra sekelskiftet. (Länkar kommer strax!)

Padgett Messages på svenska, del 1, av James Padgett

Här med svensk översättning av de meddelanden som samlats på engelska i volymen ”True Gospel Revealed Anew by Jesus” (hittas på engelska under Tänklänkar i menyn). Klicka här för att få en kostnadsfri, digital version i PDF-format.

Mitt år med Gud,
årskalender 2023

En spiralbunden årskalender med ett blad för varje månad, fylld av vackra foton tagna av Helena Tuulasdotter, med en text per blad som inspirerar och uppmuntrar till en närmare relation till Gud.
Klicka här om du vill öppna och ladda ner en kostnadsfri digital version.

The Truth about… seminar series from Divine Truth

En samling transkriberade Divine Truth-seminarier på temat ”Sanningen om…”, finns som inbunden pappersbok på Lulu.com. Och klicka här för att komma direkt till e-boksversionen (Epub). OBS – På engelska. Klicka här för att få den kostnadsfria digitala PDF-versionen.

(PS: All reklam du eventuellt ser här ibland på hemsidan syns enbart för att jag använder gratisversionen av WordPress för närvarande, vilket innebär att alla reklamintäkter går direkt till WordPress, och jag kan inte välja bort reklamvisningen i nuläget. Framöver hoppas jag kunna använda betalversionen utan reklam.)