Bokhandeln

Alla böcker kan köpas som vanliga fysiska, inbundna böcker, och alla texter ligger också ute kostnadsfritt här på hemsidan och för nedladdning. Önskar du få en eller flera böcker kostnadsfritt så skickar jag dem gärna till dig, och du gör din beställning till: annelierkkonen@pm.me. Ange namn, adress, mobilnummer och e-postadress för avisering samt de titlar du vill ha och önskat antal, så skickar jag boken (eller böckerna) till dig inom 1-4 veckor, beroende på om de finns på lager eller behöver beställas på nytt från tryckeriet. Känner du att du vill skänka något som stöd för utgivningen så finner du uppgifter för detta i bekräftelsemejlet som kommer strax efter att du gjort din beställning.

Trevlig läsning!

PS – om du undrar vem som tagit de vackra fotona till bokomslagen, så kan jag glädja dig med att det går att se ännu fler alster (även akvareller och pyrografi!) på hemsidan Helena Tuulasdotters Konst.

Samtal om Salomos budskap, den 20 april 1916, av Jesus & Maria Magdalena

Från en inspelad diskussion kring Salomos över 100 år gamla budskap i Padgett Messages om Guds kärlek och människans tilltro (faith).

Livet i Elysion – The Life Elysian, av Robert James Lees

Här berättar Aphraar vidare om många olika upplevelser och lärdomar från sin första tid i andevärlden.

Padgett Messages på svenska, del 2, av James Padgett

Fortsättningen på första delen i serien med översättningar av de valda Padgett Messages som samlats i volymen ”True Gospel Anew by Jesus”.

Attraktionslagen, av Jesus & Maria Magdalena

Översättningar av flera seminarier där Jesus och Maria berättar om Attraktionslagen. Originalen finns på engelska på DivineTruth.com

Genom dimmorna – Through the Mists, av Robert James Lees

Klassikertrilogin som börjar med Through the Mists finns nu i svensk översättning.

Porten till Himlen – The Gate of Heaven, av Robert James Lees

Den tredje och sista boken om Aphraars upptäcker i andevärlden, nedtecknat med hjälp av mediale Robert J. Lees vid förra sekelskiftet.

Padgett Messages på svenska, del 1, av James padgett

Här med svensk översättning av de meddelanden som samlats i volymen ”True Gospel Anew by Jesus” (hittas på engelska under Tänklänkar i menyn).

Önskelagen, av Jesus & Maria Magdalena

Översättningar av flera föreläsningar/intervjuer där Jesus berättar om Önskelagen. Originalen finns på engelska på DivineTruth.com.