4 dagar, 4 veckor, 4 månader eller 4 år? Kurser och utbildningar på gång om Divine Truth-läran (23 mars 2022)

När man umgåtts tillräckligt mycket med ett område i livet så samlar man med tiden och erfarenheterna på sig en hel del kunskaper och annat matnyttigt, sådant som många som just börjat utforska samma område kanske skulle ha stor glädje av att känna till. När vi delar med oss av det vi lär oss till de som just börjat nyfikna sig för någon del av livets många aspekter, så har de möjligheten att bygga vidare på det vi redan samlat ihop och lärt oss, och på så vi kan det bli en mycket snabbare och enklare utveckling för den som just börjat sin resa in i samma värld.

Så känner jag kring allt det jag numera har lärt mig och förstått, och därför blir det lite kurser och en lång, lång utbildning att välja på inom kort här på hemsidan. De är till för att hjälpa dig som önskar det att orientera dig i det enorma materialet och allt innehåll som finns på den engelska Divine Truth-hemsidan, och för att underlätta för den som vill få lite ordning och organisation och struktur på allt material, fast på svenska och kanske presenterat med en lite annan stil än just den Jesus och Maria har.

Det blir förstås utifrån mina förutsättningar (och allt jag gör är helt fristående från Jesus och Marias organisationer och projekt, och jag organiserar allting helt oberoende/på egen hand, och inte efter deras initiativ, önskemål eller med någon överinsyn från eller kontakt med dem om alla mina projekt), men jag känner mig ändå relativt trygg med att kunna erbjuda en värdefull tjänst, och med mina förmågor att presentera det vi brukar kalla för Divine Truth-läran både utifrån mitt perspektiv och mina erfarenheter, men också utifrån vad budskapen faktiskt är genom alla dessa tusentals timmar av seminarier, föreläsningar, kanaliseringar, feedback och bokcirklar och allt annat de så generöst och kärleksfullt bjuder sin omvärld på.

Kortare och längre kurser och en riktigt lång utbildning och hur de är upplagda ger också de som vill möjligheten att välja både hur mycket de vill sätta sig in i hela området just nu i sina liv, samtidigt som var och en kan anmäla sig till en kurs eller utbildning precis när de själva vill – möjligheten till individanpassade alternativ, där någon gillar rosa och någon föredrar grönt, eller någon vill lära sig allt de kan om något och en annan hellre tar det i småportioner, är något jag själv uppskattar jättemycket, och det tror jag fler kan göra med just detta.

Alla kurser och utbildningar är på distans, och det är också möjligt att temakurser kommer läggas upp när allt detta är igång och fungerar smidigt och som det ska.

Deltagarna får sina kompendier (för den 4-åriga utbildningen så ingår 40 kompendier uppdelade på vardera 4 delkompendier!) i PDF-format. Lite längre fram ska det också gå att välja att få kompendierna på posten i pappersformat.

All övrig information kommer att läggas upp här inom den närmsta veckan, och jag ser så mycket fram emot att få sätta igång och göra allt detta tillgängligt för alla som vill!

Vi hörs snart!

Foto: Pixabay